Info A-kuld

INFO A-KULD


Ruslan er oprindeligt fra Ungarn fra Eurozone Boxer Kennel opdrættet af Alexandra Gavriltchik. Alexandra er dyrlæge og har opdrættet boxere siden 1991. I sit opdræt har Alexandra lagt stor vægt på sundheden og er via sin avlsselektion nået frem til nogle boxerlinjer, der bl.a. har rigtig gode hjerteresultater. Spondylose- og hjerteundersøgelse er foretaget og bedømt i

Norge. For at opfylde vores krav til hanhund, fik Ruslan foretaget en Dopplerscanning af hjertet. Som forventet ligger Ruslan meget lavt i flowet over aorta i forhold til racens gennemsnit.


Flow over aorta målt til 1,3 m/s (august 2009). Ligeledes er 2 kuldsøskende til Ruslan målt til 1,3 m/s, en anden er målt

til 1,5 m/s.


Vi har valgt Ruslan primært på baggrund af hans sundhedsdata og de linjer, der ligger bag ham. Udover Ruslans sundheds-data er han en skøn boxer fuld af humør og charme.


Ruslan v. Eurozone er født d. 06-07-2004, stambogsnr. METBO4265/04

Ejer: Dahlina's Boxers v/ Anne-Lise Dahl, flere informationer: Eurozone Boxer Kennel (under "yesterday") 


Se mere om vores opdræt under evaluering af opdræt og under avlsdata.

Født 26-10-2009

Antal

Rødgule (rg)

Dødfødte

Hanner

5

5

1

Tæver

3

3

0

Akita har født 8 hvalpe ved normal fødsel, hvoraf 1 var dødfødt. Levedygtige hvalpe fordeler sig på 4 hanner og 3 tæver.


Der er ingen hvalpe med ganespalte, manglende endetarm eller hvide blinkhinder i kuldet. Se øvrige data om A-kuldet under siden avlsdata.

Kennel Kulsvierkrogen v/ Louise Pahle - 2980 Kokkedal - 21518872 - pahle@kulsvierkrogen.dk