Dagbog C-kuld

DAGBOG C-KULD

20-12-14

Før afrejse 8 uger gamle.

20-12-14

Hvalpene er nu 8 uger og afhentes i løbet af de næste dage.

Chrysanthemum beholder vi i Kennel Kulsvierkrogen, og hun flytter hjem til Kulsvierkrogen's Berberis.

 

Vægtskema for hvalpene fra fødsel til 8 uger gamle.

18-12-14

Hvalpene er i dag blevet vaccinerede, fået deres tredie ormekur, og de er blevet hjertescannede på KU LIFE af Jørgen Koch kardiolog og medlem af EKKO gruppen. Cedrus har en lille forsnævring af lungearterien, vi følger ham tæt det næste års tid. Generelt har hele kuldet større aortadiameter end vores tidligere kuld i 7-8 ugers alderen. Se hjerteresultater under avlsdata eller på hvalpenes sider.

06-12-14

Hvalpene er 6 uger gamle, de er i dag blevet chipmærket. Alle vokser og udvikler sig fint.

30-11-14

Hvalpene har fået deres anden ormekur.

 

25-11-14

De nye familier har nu alle været på besøg, vi glæder os over den entusiasme og positivitet, alle har omkring vores tilgang til sundhed og undersøgelser i vores opdræt. Hvalpene fordeles i løbet af de næste uger.

 

22-11-14

Hvalpene er nu 4 uger gamle.

 

19-11-14

Hvalpene har fået deres første ormekur, og de er begyndt at få hvalpefoder.

15-11-14

Hvalpegården er sat op, og hvalpene har været på rundvisning i gården. I morgen kommer de første hvalpekøbere på besøg. 3 gode familier er udvalgt til hanhvalpene.

13-11-14

Hvalpene er nu 2½ uge gamle, der er liv i hvalpekassen, og de har alle fået øjne. Ingen hvalpe har hvide blinkhinder. Alle hvalpene er reserverede, vi glæder os til at vise hvalpene frem til deres nye ejere i løbet af de næste par uger. Tæven Kulsvierkrogen's Chrysanthemum beholder vi selv.

 

Vægttabel for hvalpene 2 uger gamle:

10-11-14

Vi har i dag måttet sige farvel til vores Kulsvierkrogen's Crataegus med ganespalte. Vi har de sidste uger kæmpet med sondefodring, fordøjelse og vægttab. Kun ved foderskift og ændret fodervolumen lykkedes det at øge vægten, men han har mentalt virket bagude hele tiden. Vi forsøgte operation af ganespalten i dag, der lykkedes med flot resultat. Desværre vågnede han aldrig rigtig op af narkosen. 4 timer efter operationen stoppede hans hjerte med at slå. Vi er uvisse om den egentlige årsag, men muligvis har han haft en hjerneskade/anden organskade grundet iltmangel fra den svære fødsel og tålte derfor narkosen dårligt. Vi må nu se fremad velvidende om, at vi gjorde alt, hvad vi kunne for en hvalp, der fortjente en chance til livet - det bliver desværre bare ikke et liv sammen med os.

25-10-14

Afrodite har fået 6 levende hvalpe ved normal fødsel. 2 hvalpe (1 tæve og 1 han) havde ganespalte, tæven blev aflivet, da ganespalten strakte sig op til næseborene. Hannen blev født med besvær ved sædefødsel 45 min. efter moderkage og fostervand. Han er en lille fighter, og vi besluttede, at han skulle have chancen. Ganespalten strækker sig langs ganen inde i munden og involverer ikke næseborene. Vi har rådført os med tandspecialist Jens Ruhnau, der opererer ham ca. 2 uger gammel. Hvis operationen går efter planen, kommer han til at leve et helt normalt boxerliv uden komplikationer. Der er ingen hvalpe med haleknæk eller manglende endetarm i kuldet.

 

Fødselsvægt på hvalpene fordeler sig således:

Kulsvierkrogen's Capsicum

RG han

511g

Ganespalte - aflivet

RG tæve

470g

Kulsvierkrogen's Cedrus

RG han

516g

Kulsvierkrogen's Crataegus (ganespalte)

RG han

541g

Kulsvierkrogen's Chrysanthemum

TG tæve

554g

Kulsvierkrogen's Calycanthus

TG han

509g

17-10-14

Afrodite har det godt, der er ca. en uge til fødsel.

10-10-14

Afrodite er i dag blevet røntgenfotograferet på Dyreklinikken Artemis. Der er nu ca. 2 uger til fødsel.

04-10-14

Afrodite vokser fint og hurtigt om maven, der er nu kun 3 uger til hvalpefødsel.

18-09-14

Afrodite er scannet drægtig, hvalpe forventes omkring d. 24. oktober.

 

23-08-14

Afrodite er blevet parret d. 22. og 23. august med Marcel von der Nordheide.

Kennel Kulsvierkrogen v/ Louise Pahle - 2980 Kokkedal - 29801667 - pahle@kulsvierkrogen.dk