Info C-kuld

INFO C-KULD

 

Vores C kuld er Kulsvierkrogen's Afrodites første kuld hvalpe. Vi har valgt kombinationen med Marcel von der Nordheide, da Marcel er en stærk og robust hanhund med et fantastisk temperament og gode brugsegenskaber. Marcels sundhed er også

i top. Vi har i denne parring vægtet hjerteresultater og mentalitet højt. Vi ønsker mere fylde i hovedet og et bredere kæbeparti, dette håber vi Marcel kan bidrage med. Vi har besøgt Marcel flere gange for at vurdere hans mentalitet i hjemmet og hans evner på træningspladsen. Vi forventer et mentalt stærkt kuld med drifter og arbejdsvilje, men også kærlige og kontaktsøgende familiehunde, der ligger lavere i stressniveauet end vores tidligere kuld.

 

C-kuldet er planlagt i tæt samarbejde med Afrodite's ejere Jane og Lars Bjørneboe. Hvalpene fødes og vokser op hos Jane og Lars i Hillerød.

 

Marcel von der Nordheide er født d. 27-05-2011, stambogsnr. ZB-Nr: 235836

Opdrættet og ejes af Renate Burk-Beckers og Rolf Beckers, Boxer von der Nordheide

 

Se mere om vores opdræt under evaluering af opdræt og under avlsdata.

Født 25-10-2014

Antal

Tigrede (tg)

Rødgule (rg)

Dødfødte

Ganespalte

Hanner

4

1

3

0

1 rg ikke aflivet

Tæver

2

1

1

0

1 rg aflivet

Afrodite har fået 6 levende hvalpe ved normal fødsel. 2 hvalpe (1 tæve og 1 han) havde ganespalte, tæven blev aflivet, da ganespalten strakte sig op til næseborene. Hannen (Kulsvierkrogen's Crataegus) blev født med besvær ved sædefødsel 45 min. efter moderkage og fostervand. Han er en lille fighter, og vi besluttede, at han skulle have chancen. Ganespalten strækker sig langs ganen inde i munden og involverer ikke næseborene. Vi har rådført os med tandspecialist Jens Ruhnau, der opererer ham ca. 2 uger gammel. Hvis operationen går efter planen, kommer han til at leve et helt normalt boxerliv uden komplikationer. Avlsforbud vil være tilføjet købekontrakten.

 

Der er ingen hvalpe med haleknæk, manglende endetarm, hvide blinkhinder eller testikelfejl i kuldet. Se øvrige data om C-kuldet under siden avlsdata.

Kennel Kulsvierkrogen v/ Louise Pahle - 2980 Kokkedal - 29801667 - pahle@kulsvierkrogen.dk