Dagbog D-kuld

DAGBOG D-KULD

Facebook


Se flere nyheder og billeder af D-kuldet på vores Facebook side.

Tryk på linket og like Facebooksiden for at følge nyhederne.


07-02-16

Vi har i dag taget afsked med hvalpene, de er alle faldet godt til i deres nye hjem.


Vægtskema fra fødsel til 8 uger gamle:

05-02-16

Hvalpene er i denne uge blevet hjertescannet på KU LIFE, se resultaterne på hvalpenes sider og under avlsdata. Hvalpene er blevet vaccinerede, har fået den sidste ormekur, og har fået vurderet deres nyrefunktion ved blod- og urinprøver, dette ser indtil videre fint ud.

31-01-16

Hvalpene er næsten 7 uger gamle, de var med på besøg i Boxergruppe Helsinge i dag og fik også hilst på deres helbror på 15 måneder Kulsvierkrogen's Capsicum.

17-01-16

Vi har holdt hvalpetræf i dag for de kommende D-kulds ejere og ejere fra øvrige kuld, det har været en rigtig hyggelig dag, hvor vores godt sammentømrede gruppe er blevet udvidet med flere dejlige mennesker. Hvalpene er næsten 5 uger gamle og er flyttet ud i den store hvalpegård i stuen om dagen. I løbet af næste uge får hvalpene deres 2. ormekur, og de skal chippes.

10-01-16

Hvalpene er nu knap 4 uger gamle og alle har haft besøg af deres nye familier. Igen glædes vi over den positivitet, vi mødes med over vores sundhedsprojekt, og de fremtidsperspektiver vi har i vores opdræt.


På trods af en hård start, har hvalpene det rigtig godt og lader sig ikke mærke af, at deres mor er fraværende. Hvalpegården er blevet åbnet, de har fået deres første ormekur og er opstartet fast føde.

27-12-15

Det går rigtig godt, hvalpene trives, de hygger med hinanden, de tager 50-100g på om dagen, det fungerede desværre ikke med reservemor, så hvalpene har nu en stor bamse, som de bruger til at putte med. Buxus vil gerne være med og tæt på. Vi prøvede med Chrysanthemum i dag, der helt overraskede ved at lægge sig ned i kassen til dem, snuse, hygge og puffe lidt - på trods af hendes unge alder virker hun meget nysgerrig og ansvarlig.


Hvalpene er 14 dage i morgen, og så godt som det går, bliver de hjemme hos Jane og Lars med masser af tid, omsorg og stimulation. Både Buxus, Berberis og især Chrysanthemum bliver legeonkel og tanter. Dette erstatter selvfølgelig ikke en rigtig ammetæve, men der har været mange forhold at tage hensyn til. Nye billeder af hvalpene er uploaded i galleri.

24-12-15

Vi har i nat mistet vores skønne tæve Afrodite grundet komplikationer, indre blødninger og infektion i bughulen efter kejsersnit og sterilisation for lidt over en uge siden. Vi står nu tilbage med 4 små hvalpe 11 dage gamle uden deres mor.

Vi har fået al den hjælp, vi kunne håbe på fra helt fantastiske boxervenner, og vi har fået lov at låne en skøn tæve og hundemor til hjælp med socialisering. Hvalpene ser heldigvis ud til at trives, de tager fint flasken og tager på i vægt.

15-12-15

Endelig ankom Kulsvierkrogen's D-kuld efter 16 timers hårdt arbejde, hvor alle 5 hvalpe sad godt og grundigt fast enten ved sædefødsel eller med hovedet først og forbenene trukket bagud. Den 5. og sidste hvalp, kunne vi ikke få ud, da Afrodite ikke havde flere kræfter tilbage, så den blev taget ved kejsersnit. Afrodite blev i samme omgang steriliseret, da D kuldet er hendes sidste kuld hvalpe. Alle hvalpe og mor har det godt. 1 rød tæve havde ganespalte og blev aflivet. Der er ingen hvalpe med haleknæk eller manglende endetarm i kuldet.


Hvalpene er født d. 14.12.2015, uddrivningsveer opstart kl. 18.15.


1

20.35

Kulsvierkrogen's Dahlia

Rød tæve

540 g2

22.05


Rød tæve m. hvidt

592 g

Ganespalte/hareskår

Aflivet

3

22.56

Kulsvierkrogen's Digitalis

Rød han m. hvidt

608 g4

00.45

Kulsvierkrogen's Doronicum

Tigret han

604 g5

10.00

Kulsvierkrogen's Dicentra

Tigret tæve m. hvid blis

620 g

Født ved kejsersnit


01-12-15

Små 2 uger til fødsel dag 52, vi forventer 5-6 hvalpe.

05-11-15

Vi venter hvalpe omkring d. 13. december, Afrodite er scannet drægtig.

11-10-15

Kulsvierkrogen's Afrodite er blevet parret med Marcel von der Nordheide.

Klik på billedet for at se det i stort format.


Kennel Kulsvierkrogen v/ Louise Pahle - 2980 Kokkedal - 21518872 - pahle@kulsvierkrogen.dk