INFO

INFO

Vi er en mindre boxerkennel, der lægger stor vægt på avl af sunde og racetypiske boxere. Vores boxere er driftige, selvstændige og velegnede både til brugsarbejde, udstilling og som familiehunde. De boxere, vi benytter i avlen, er avlskårede i Boxerklubben, og udenlandske hanhunde er godkendt efter FCI standard. Hundene er undersøgt for hofteleds-dysplasi, hjertelidelser og spondylose. For så vidt muligt er de også undersøgt for albueledsdysplasi og knæledsarthrose. Alle hvalpe og avlshunde screenes for nedsat nyrefunktion ved blod- og urinundersøgelser.  


Vores opdræt bygger på kvalitet, og hvert enkelt kuld er planlagt med stor omhu og eftertanke. Opdræt af hvalpe vil foregå centralt i huset, så vi kan præge og socialisere dem bedst muligt. Hvalpene hjertescannes i 7 ugers alderen. Boxerens sundhed fylder en stor del af vores hverdag, idet Louise er dyrlæge og har arbejdet med boxerens sygdomme i mange år.


Vi er medlem af Dansk Kennel Klub og Boxer-Klubben. Vi træner i Boxergruppe Helsinge.


Kennel Kulsvierkrogen er godkendt af DKK i juli 2005.

Louise Pahle er uddannet dyrlæge med 5 års erfaring fra smådyrspraksis. Hun har tidligere været ansat på Karlslunde Dyrehospital med fokus på intern medicin og hudsygdomme. Louise blev ansat hos IDEXX Laboratories i februar 2012 som veterinær diagnostisk konsulent, hvor hun primært rådgiver om diagnostiske muligheder, udredning af medicinske patienter og præsenterer nye testmuligheder for dyrlæger.


Louise har gennem sine studier og job koncentreret sig om boxerens forskellige sygdomme med hovedfokus på spondylose, aorta-/pulmonalstenose, hud- og mavetarmlidelser. Hun afsluttede sit veterinære speciale i april 2007 omhandlende spondylose hos boxeren med udgangspunkt i diagnostisk sammenligning af røntgen og CT scanning. Siden har Louise fortsat arbejdet med spondylose ved at indsamle data og tilegne sig ny viden. Louise har gennemgået DKK's opdrætteruddannelse i efteråret 2006.

Chris Michael Drake ejer Kulsvierkrogen's Artemis og hendes søn Kulsvierkrogen's Buglossoides. Chris er en tæt samarbejdspartner og en stor del af Kennel Kulsvierkrogen. Chris er hovedansvarlig for udstilling af hundene og medbestemmende i udvalg af avlshunde.


Chris er uddannet Civiløkonom, ejer og driver "Lavpris Blomst" (tidligere Humlebæk Planteskole) i Nordsjælland. Chris har gennemgået DKK's opdrætter- og hundeholderuddannelse i efteråret 2015.

Info og artikler ang. arvelige/genetiske lidelser hos boxeren under avlsdata

Kennel Kulsvierkrogen v/ Louise Pahle - 2980 Kokkedal - 21518872 - pahle@kulsvierkrogen.dk