OM OS

   


KULSVIERKROGEN OPDRÆT

BYGGER PÅ KVALITET

Vi er en mindre boxerkennel, der lægger stor vægt på avl af sunde og racetypiske boxere. Vores boxere er driftige, selvstændige og velegnede både til brugsarbejde, udstilling og som familiehunde. De boxere, vi benytter i avlen, er for så vidt muligt avlskårede i Boxerklubben, og udenlandske hanhunde er godkendt efter FCI standard.


Hundene er undersøgt for hofteledsdysplasi, hjertelidelser og spondylose. Vores egne hunde i avl er endvidere undersøgt for OCD i skuldrene, albueledsdysplasi og knæledsarthrose. Alle vores avlshunde screenes for nedsat nyrefunktion ved blod- og urinundersøgelser.


Vores opdræt bygger på kvalitet, og hvert enkelt kuld er planlagt med stor omhu og eftertanke. Opdræt af hvalpe vil foregå centralt i huset, så vi kan præge og socialisere dem bedst muligt. Hvalpene hjertescannes i 7 ugers alderen og nyrernes funktion undersøges ved urinprøver.


Vi er medlem af Dansk Kennel Klub og Boxer-Klubben. Vi træner i Boxergruppe Helsinge.


Kennel Kulsvierkrogen er godkendt af Dansk Kennel Klub i juli 2005.


  Everything is possible, the impossible just takes longer


THE TEAM

Teamet er vores hvalpekøbere, uden dem kunne vi ikke bibevare vores linjer.

Hvalpe fra Kulsvierkrogen sælges udelukkende med henblik på at kunne gå videre i avl, hvis de bliver gode nok,

dette for at kunne udplukke de bedste gener og føre videre, så vi alle i sidste ende kan få nogle sundere hunde.

Vores hvalpekøbere udgør en stor rolle i vores avlsarbejde, og da der er mange følelser forbundet med et nyt

familiemedlem, foretrækker vi samarbejde fremfor udstationering.

LOUISE PAHLE

STIFTER OG EJER

Louise er uddannet dyrlæge. Hun har tidligere været ansat på Karlslunde Dyrehospital med fokus på intern medicin og hudsygdomme. Louise blev ansat hos IDEXX Laboratories i februar 2012 som veterinær diagnostisk konsulent, hvor hun primært rådgiver om diagnostiske muligheder, udredning af medicinske patienter og præsenterer nye testmuligheder for dyrlæger.


Louise har gennem sine studier og job koncentreret sig om boxerens forskellige sygdomme med hovedfokus på spondylose, aorta-/pulmonalstenose, hud- og mavetarmlidelser. Hun afsluttede sit veterinære speciale i april 2007 omhandlende spondylose hos boxeren med udgangspunkt i diagnostisk sammenligning af røntgen og CT scanning. Siden har Louise fortsat arbejdet med spondylose ved at indsamle data og tilegne sig ny viden. Louise har gennemgået DKK's opdrætter-uddannelse i efteråret 2006.

CHRIS DRAKE

SAMARBEJDSPARTNER

Chris ejer Kulsvierkrogen's Artemis og hendes søn Kulsvierkrogen's Buglossoides. Chris er en tæt samarbejdspartner og en stor del af Kennel Kulsvierkrogen. Chris er hovedansvarlig for udstilling af hundene og medbestemmende i udvalg af avlshunde. 


Chris har sin egen kennel ved siden af under navnet Kennel Simetra.


Chris er uddannet Civiløkonom, ejer og driver "Lavpris Blomst" (tidligere Humlebæk Planteskole) i Nordsjælland. Chris har gennemgået DKK's opdrætter- og hunde-holderuddannelse i efteråret 2015.

MARTIN CHRISTENSEN

SAMARBEJDSPARTNER

Martin ejer Kulsvierkrogen's Capsicum en af vores bedste avlshanner. Martin er flittig i udstillingsringen og førte Capsicum til tops som Årets Guldhund i Boxer-Klubben i 2017.


Martin deltager ligesom Chris i både nationale og internationale udstillinger med vores hunde, og han giver ofte en hjælpende hånd med at udstille for flere af vores hvalpekøbere. 


Martin er områdechef hos Neotherm A/S og bor i Jægerspris med hans datter Maja og selvfølgelig Capsicum. 

HVIDE BOXERE


Vi støtter op om de "hvide" boxere, farven er i princippet blot et aftegn med meget hvidt, der dækker over grundfarven rød eller tigret. Vi både opdrætter hvide boxere, og vi benytter de gode af dem i avlen, hvis vi mener, at de kan bidrage med noget godt i vores genpulje.

ARVELIGE LIDELSER


Boxerens sundhed fylder en stor del af vores hverdag, idet Louise er dyrlæge og har arbejdet med boxerens sygdomme i mange år.